İzmit Belediyesinden 100’üncü yıl Cumhuriyet Satranç turnuvası 

Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yılı için İzmit Belediyesi tarafından “100.Yıl Cumhuriyet Satranç Turnuvası” düzenlenecek

HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ Tüm Haberleri

İzmit Belediyesi, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yılını görkemli bir şekilde kutlamaya hazırlanıyor. Birçok etkinliğin olacağı kutlama programı kapsamında “100.Yıl Cumhuriyet Satranç Turnuvası” da gerçekleşecek. 28-29 Ekim tarihlerinde İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesi’nde 09:30 ile 19:00 saatleri arasında yapılacak turnuva için başvurular 26 Ekim’e kadar kocaeli.tsf.org.tr adresinden yapılabiliyor.

23 Eki 2023 - 17:31 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.087.171 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.