O ilçe başkanı belediye aday adayı!

AKP Dilovası eski İlçe Başkanı Osman Akbulut, bugün ilçe binasına giderek aday adaylığı başvurusu yaptı

Haber albümü için resme tıklayın

Yerel seçimin yaklaşmasıyla Dilovası’nda aday adayı heyecanı yaşanıyor. 2014 – 2020 tarihleri arasında AKP Dilovası ilçe başkanlığı yapan ve daha sonra İl Yönetimine giren Osman Akbulut, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim için aday adaylığını açıkladı. Akbulut, bugün İlçe binasına giderek başvuru belgesini AKP Dilovası ilçe Başkanı İlhan Yıldırım’a teslim etti.

“OL DER VE OLUR”

Adaylığını sosyal medya hesabından duyuran Akbulut, “Ol der ve olur. 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Dilovası Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Bu özel günümüzde bizi yanlız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarıma şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

19 Kas 2023 - 16:22 - Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.169.844 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

12

Öyle Bir Yerdeyim Ki - Dilovasında AKP den aday olmayanlara küsüyorlar.?

Bir Saadet partili olarak söylüyorum. Dilovasında tek ciddi rakip herkes söylüyor Hamza şayir. Onun dışındakiler hdp iyi bir aday çıkarırsa rahat kazanır.

Hamza şayir Ankaradan , Büyükşehirden Dilovasına yatırım aktardı.İnkar edeni yüce yaradan çarpar. Bir sürü başkan geldi geçti ancak hic yatırı m yapmadılar.

Ben genel seçimde chp ye oy verdim.ancak hamza başkanın Allahı var Dilovasına çok emek verdi çok çok calıstı.

Makamına gidiyoruz atağa kalkıp sayvı gösteriyor güler yüzünü gösteriyor yardımcı oluyor. Hamza şayir tekrar aday olursa oy vermezsem Olmaz.

Belediye genel seçime benzemez hizmet getirene oy vermek lazım.

Sözüm söz Hamza Başkan.

Aday olursan oyum senin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 19:31
11

Muhtar - Dilovasında Ak Partiden aday adayı olmayanlarla küsüyorlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 10:21
10

Agrılı - Dilovası Beldiyesi Hedep Alabilir bence Hedep çalişirsa Alir bence Dilovası da Hedepli tücrebeli Kişiler Var İnşallah DİLOVASI HALKI İYİ DÜŞÜNÜR OYUNUN HEDEP VERİR ✌?✌?

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 00:11
09

Yorgun Demoktrat - Cahil ekdi nin işi değil.

Dilovası eğitimciye bırakılmaz ve yalnış olur.

Zaten Hamza başkan kırtasiye yardımından laptop una teknik liselerin alet edevatına kadar eğitime her konuda tam destekliyor.

Chp de adayı ittifak yapılacak ancak Hamza şayir in halkta karşılığı var. Sanki bir dönem daha görev yaparsa dilovası çok daha gelişir.

Akceli işleri olmayan, kimseyle kolay kolay kavga etmeyen, küçük ile küçük büyük ile büyük olan bir başkan Gençler yaşlılar kısacası halkta karşılığı olan biri.

Kocaeli CHP de neden Hamza şayir gibi bir aday yok.

Sefa sirmenden sonra CHP de halkta karşılığı olan biri gelmedi.

Bir CHP li olarak Hamza şayirin 4.5 yıllık icraatını izledim çok güzel adam çalışmış boş durmamış.

Dilovası halkına en hayırlısı kimse o olsun.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 20:33
07

Cimbom - Dilovasında bu aday tutmaz.

Ağrılı aday gösterelim diyorlar Dilovasında yıllarca Ağrılı belediye başkanları bulundu ne yaptı hangi projeleri ürettiler. zaten Dilovasında ağrılı bir milletvekilimiz var.

Ağrılı biri aday kazanamaz ise fatura sayın cemil yamana kesilirki o da o sorumluluğu almaz.

Tayyip reis akıllı bir liderdir.

En iyisini o bilir.

Yanıtla . 1Beğen . 3Beğenme 19 Kasım 18:22
06

Fevzi Baba - Kim Osman akbulut a kibirli demişse çuk oturmuş.

Yürüyüşü kibir, konuşması kibir, bakışı kibir

Daha ne diyeyim canım efendim.

?

Yanıtla . 2Beğen . 1Beğenme 19 Kasım 18:13
05

Kurtlar Vadisi Muro - Dilovalı Ali isimli vatandaş hakkın Rahmetine kavuşmuş. Öbür dünyada dilovalı bir hemşiresi ile karşılaşmış. Hemşehrimiz Aliye dilovası nı sormuş .

Ali: Osman Akbulut Dilovası belediyesine başkanlık için aday olmuş gerisini sen düşün.??

Yanıtla . 0Beğen . 2Beğenme 19 Kasım 18:07
04

Cerkeşlili Murat - Ben Dilovasında kazanamaz diyorum.

Yinede aday sayının çokluğu teşkilat için iyi.

Yanıtla . 1Beğen . 1Beğenme 19 Kasım 17:20
03

Demerciler Köyü - Genel merkez aday göstermez.

Dilovasında yapılan ankette esmesi okunmuyor.

Yinede Hayırlı olsun diyelim

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 17:18
01

Diliskeleli Bilge -

Bu şarkı tam osman akbuluta göre

Senin burnun bir karış havada Senden başkan masken olmaz. Dünyanın sonumu geldi Dilovasında kimse yokmuki sen aday oldun.

AY İNANMİYORUM

AY İNANMIYORUM

Vah benim Dilovası AKP teskilatım vah benim Dilovası halkım. Sen Başkan olsan yeminle halkı belediyeye sokmazsın. Halka Selam vermeyen Kibir abidesi seni. Dilovasında AKP seninle asla kazanamaz. Teşkilata cebinden kaç kuruş harcadın kime cebinden bir caÿ söyledin. ? ben söyleyeyim 0 (sıfır).

Yanıtla . 0Beğen . 1Beğenme 19 Kasım 17:08