Prof. Dr. Haluk Dursun unutulmadı

Elim bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz, Körfezimizin yetiştirdiği büyük değerlerden biri olan tarihçi Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, vefatının 1. yılında mezarı başında dualarla anıldı

Prof. Dr. Haluk Dursun unutulmadı
Haber albümü için resme tıklayın

Körfezimizin yetiştirdiği büyük değerlerden biri olan tarihçi Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, vefatının 1. yılında mezarı başında dualarla anıldı. Hereke doğumlu olan ve son olarak Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı olarak görev yapan Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Malazgirt Zaferinin yıldönümü için gittiği Bitlis’ten dönüşten Van’da yaşanan elim kaza sonrası hayatını kaybetmişti.

MEZARI BAŞINDA ANILDI

Yukarı Hereke Mezarlığı’nda toprağa verilen Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun’un vefatının 1. yıl dönümü nedeniyle mezarı başında Kur’an-ı Kerim okundu. Başkan Şener Söğüt dışında Başkan yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Osman Yurt ve Levent Yılmaz da katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrasında edilen dua ile birlikte Başkan Söğüt, Dursun’un mezarına su döktü.

TAM BİR DEVLET ADAMIYDI

Başkan Şener Söğüt, “Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun hocamız, herkese örnek kişiliğe sahip bir devlet adamıydı. Bu kutsal bayrağın aşığı bir insanı elim bir trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsünü hep birlikte yaşadık. Bugün de mezarı başında dua ettik. Rabbim mekanını cennet eylesin” dedi.

 

19 Ağu 2020 - 14:47 - Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.481.791 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.